search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:08
MENU CLOSE

Απέραντη θλίψη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της Αθηνάς Καραλή – Είχε χαθεί στην πυρκαγιά στο Μάτι

30.07.2018 13:47
Απέραντη θλίψη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της Αθηνάς Καραλή - Είχε χαθεί στην πυρκαγιά στο Μάτι - Media

 

Ακόμα ένας αγνοούμενος από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι ταυτοποιήθηκε και μια ακόμα οικογενειακή τραγωδία εκτυλίσσεται. Πρόκειται για την 48χρονη Αθηνά Καραλή, η οποία είχε εγκλωβιστεί σε πολυκατοικία στην περιοχή και από τότε αναζητούταν από τους οικείους της.

Μάλιστα, η κόρη της, Ιωάννα Καρακουλάκη, είχε συγκλονίσει όταν με παρέμβασή της στον ΣΚΑΪ είχε κάνει έκκληση για οιαδήποτε πληροφορία για τη μητέρα της.

Η άτυχη 48χρονη γυναίκα είχε εγκλωβιστεί σε μια πολυκατοικία στο Μάτι και η κόρη της είχε επικοινωνήσει μαζί της για τελευταία φορά στις 9.06 το βράδυ της Δευτέρας αναφέροντας μάλιστα ότι ήταν τραυματισμένη.
 
Όπως είπε η Ιωάννα Καρακουλάκη, η μητέρα της έφυγε από το σπίτι της για να σωθεί από τη φωτιά αλλά τελικά το σπίτι της μητέρας της στο Μάτι δεν έπαθε ζημιές. Δυστυχώς, σήμερα η σορός της Αθηνάς Καραλή ταυτοποιήθηκε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:08