search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:08
MENU CLOSE

Σήμερα η κηδεία Σπηλιώτη και Τουρναβίτη – Η θερμή παράκληση της οικογενείας

30.07.2018 13:50
Σήμερα η κηδεία Σπηλιώτη και Τουρναβίτη – Η θερμή παράκληση της οικογενείας - Media

 

Σήμερα Τρίτη 31 Ιουλίου στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Χρύσας Σπηλιώτη και του Δημήτρη Τουρναβίτη.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από τον λογαριασμό της καλής φίλης της ηθοποιού, Αννέτας Παπαθανασίου, η οποία μοιράστηκε δημόσια την επιθυμία της οικογενείας των δύο θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς που κατέστρεψε, Βουτζά, Μάτι και Κινέττα.

«Φίλοι μου, η κηδεία της Χρύσας μας θα γίνει μαζί με του άντρα της Δημήτρη Τουρναβίτη στο κοιμητήριο Χαλανδρίου την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 18:00.  Επιθυμία των οικογενειών είναι να μην παρευρεθούν ΜΜΕ», έγραψε η ίδια.

Η σορός της Σπηλιώτη ταυτοποιήθηκε μερικές ώρες πριν, δύο ημέρες μετά την ταυτοποίηση της σορού του συζύγου της, ενώ όπως σχολιάζουν οι διαδικτυακοί φίλοι τους στο Facebook, το ζευγάρι θα ταφεί μαζί, σε διπλανούς τάφους.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15