search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Η Νομικού βγάζει από τον «πάγκο» τον Λιάγκα – Τι πρόταση του έκανε ο ΑΝΤ1;

30.07.2018 14:33
Η Νομικού βγάζει από τον «πάγκο» τον Λιάγκα – Τι πρόταση του έκανε ο ΑΝΤ1; - Media

 

Σε πονοκέφαλο έχει εξελιχθεί για τον ΑΝΤ1 το ενεργό συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα.

Οι δύο πλευρές θα αντιμετώπιζαν τεράστια ρήτρα στην περίπτωση που «έσπαγαν» το συμβόλαιό τους, με αποτέλεσμα να περιμένουν να κάνει ο αντίπαλος το πρώτο βήμα για το τέλος.

Από τη μία, ο Λιάγκας δεν ήθελε να αποχωρήσει πρώτος, καθώς σκόπευε να ζητήσει την αποζημίωσή του μέχρι τελευταίο ευρώ αν ο ΑΝΤ1 έληγε πρώτος τη συνεργασία του μαζί του.

Από την άλλη, το κανάλι αφενός δεν ήθελε να πληρώσει τόσα χρήματα –γιατί μιλάμε για εξαψήφιο ποσό!- και αφετέρου δεν είχε σκοπό να «χαρίσει» τον παρουσιαστή σε αντίπαλο κανάλι.

Τώρα, τα δεδομένα άλλαξαν ξανά, με μία πρόταση που έφερε τα πάνω κάτω.

Το κανάλι  του Αμαρουσίου αποφάσισε να προτείνει στον Γιώργο ένα project το οποίο πρώτα είχε απορρίψει η Δούκισσα Νομικού, η οποία ξεκαθάρισε ότι αυτό που θέλει είναι το πρωινό της Φαίης Σκορδά. Ο λόγος για το πρωινό του Σαββατοκύριακου!

Κάπως έτσι, έμεινε ξανά εκτός τηλεόρασης, με τη θέση της να κερδίζει τελικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Το deal δεν έχει κλείσει ακόμη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της «Real» αναμένεται συνάντηση τω δύο πλευρών μέσα στις υπόλοιπες ημέρες.

Σημαντικό ρόλο στο γεγονός ότι ο Τζώρτζης Ποφάντης αποφάσισε τελικά να αξιοποιήσει τον Λιάγκα –παρά τα όσα ανακοίνωσε στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους- έπαιξε και το Epsilon το οποίο καλοέβλεπε τον δημοσιογράφο για την πρωινή του ζώνη 07:00 – 10:00.

Αν κατάφερνε να «κλειδώσει» μαζί του, τότε ο ΑΝΤ1 θα έβλεπε τον πρώην παρουσιαστή του να βρίσκεται απέναντι από το πρωινό του Γιώργου Παπαδάκη. Και κάτι τέτοιο μόνο έξυπνη κίνηση δεν θα θεωρούνταν…

Εντέλει, ο Γιώργος κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στα τηλεοπτικά πράγματα του ΑΝΤ1, εκτός αν τελικά οι δύο πλευρές φτάσουν στα… άκρα!

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:01