10/07/2020 03:16:56

Μετακόμιση μεγατόνων: Τέλος το Μαρούσι για τον ΑΝΤ1

Μετακόμιση μεγατόνων: Τέλος το Μαρούσι για τον ΑΝΤ1 - Media

 

Χρονιά ανακατατάξεων και αλλαγών είναι αυτή που έρχεσαι όσον αφορά τα τηλεοπτικά πράγματα.

Η μεγαλύτερη είδηση αφορά ασφαλώς την σύμπραξη του ALPHA με το Star με το κανάλι της Κάντζας να μετακομίζει στη Νέα Κηφισιά. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι οι εγκαταστάσεις της Κάντζας θα μείνουν ανεκμετάλλευτες.

Ο ΑΝΤ1 αναμένεται να μετακομίσει στις εγκαταστάσεις του ALPHA το φθινόπωρο.

Όπως αναφέρει η «Realnews» το κανάλι του Αμαρουσίου επεξεργαζόταν το σχέδιο της μετακόμισης τα τελευταία δύο χρόνια. Στην αρχή εξετάστηκε το ενδεχόμενο να χτιστούν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στους Θρακομακεδόνες ωστόσο το σχέδιο εγκαταλείφθηκε.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα το πολύ μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν μετακομίσει στην Κάντζα η διοίκηση και όλες οι διοικητικές υπηρεσίες του ομίλου ΑΝΤ1. Στο παλιό κτίριο του ALPHA θα βγαίνει όλη η ροή του προγράμματος του καναλιού ενώ θα μετακομίσουν και όλες οι εταιρείες του ομίλου, τα ραδιόφωνα, η Δάφνη εκδοτική αλλά και η ναυτιλιακή.

Το σχετικό δημοσίευμα καταλήγει λέγοντας ότι υπάρχουν σκέψεις στο ιστορικό κτίριο του Αμαρουσίου που έχει συνδεθεί με τον ΑΝΤ1 να διατηρηθεί ένα μικρός χώρος για συναισθηματικούς κυρίως λόγους.

 

Πηγή: dailymedia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.