search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:48
MENU CLOSE

Anonymous Greece για την πυρκαγιά στο Μάτι: Ρίξαμε την ιστοσελίδα της Κυβέρνησης – Το κράτος τους άφησε να καούν ζωντανοί

30.07.2018 15:54
Οι Έλληνες Anonymous «έριξαν» τον ιστότοπο του τουρκικού ΥΠΕΞ – Με αναφορά σε «Μογγόλους» - Media

 

Κυβερνοεπίθεση κατά της ιστοσελίδας της κυβέρνησης πραγματοποίησαν οι Anonymous Greece το απόγευμα της Δευτέρας, στέλνοντας μήνυμα για τις καταστροφές που προκάλεσε η πυρκαγιά στο Μάτι.

Η λεγεώνα των χάκερ «έριξε» την ιστοσελίδα government.gr, η οποία τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Επίσης, οι Έλληνες Anonymous εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων την Κυριακή σε ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο Facebook, υποστηρίζοντας ότι «το κράτος τους άφησε να καούν ζωντανοί», ενώ χαρακτήρισαν την Εκκλησία «πιόνι του κράτους» και διερωτήθηκαν για τα δίδυμα αγγελούδια που χάθηκαν «τι αμαρτίες να είχαν άραγε;».

Αναλυτικά, η ανάρτηση των Anonymous Greece:

«#PrayForGreece #Greece #GlobalWarning #SaveGreece #AthensFire #AnonymousGreece

Πρώτα απ’ όλα έχουμε να πούμε ότι κανένα μέλος των Anonymous Greece δεν κινδύνεψε από την μεγάλη φωτιά στο Μάτι με τους 90 + αδερφούς/ες μας να χάνουν την ζωή τους και πάνω από 4.000 οικίες να καούν. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων των θυμάτων της πυρκαγιάς. Μια πυρκαγιά στην οποία δεν θα είχαμε κανέναν νεκρό εάν τα “ζώα” που κάθονται στην καρέκλα είχαν λίγο μυαλό. Είναι φανερό ότι δεν ειδοποιήθηκε κανείς ότι η φωτιά πλησιάζει για να υπάρχουν θύματα. Αυτός ήταν ο στόχος τους. Ο κόσμος δεν ήξερε ότι η φωτιά πλησίαζε στους δρόμους και τα σπίτια. Το “κράτος” τους άφησε να καούν ζωντανοί. Ο στόχος τους ήταν φανερός. Σε μια πυρκαγιά που θα έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε 90 νεκρούς ( οικογένειες και παιδιά. )

“Αγαπητή Εκκλησία” Που με το άκουσμα της τραγωδίας αντί να προσφέρεις στους πληγέντες άρχισες να κατηγορείς τους ίδιους τους πολίτες. “Κάηκαν λόγο των αμαρτιών που είχαν” Τι αμαρτίες να είχαν τα δίδυμα αγγελούδια άραγε;

Κοντά στον Θεό είναι κάποιος/α που προσφέρει στον συνάνθρωπο του και βοηθάει όσο μπορεί τους γύρω του για έναν καλύτερο κόσμο. Να αγαπάει και να στηρίζει τους γύρω του.

Εσείς είστε απλά πιόνια του “κράτους”».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43