19/08/2019 18:27:46

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα μου χαλάσει τον γάμο! Όπου βρισκόμαστε θέλει να είναι μονίμως η πρωταγωνίστρια» (Photo)

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα μου χαλάσει τον γάμο! Όπου βρισκόμαστε θέλει να είναι μονίμως η πρωταγωνίστρια» (Photo) - Media

 

Το παρασκήνιο μιας απουσίας από έναςν από τους πιο ιστορικούς γάμους της ελληνικής σόουμπιζ αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στα ΜΜΕ.

Η Τζένη Καρέζη και ο Ζάχος Χατζηφωτίου έκαναν έναν κινηματογραφικό γάμο από τον οποίον έλειπε, όμως, η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στο αφιέρωμα που έχει ετοιμάσει στο Down Town αποκαλύπτεται όλο το παρασκήνιο…
 
Περισσότερο, βέβαια, από τις δηλώσεις ευτυχίας, σχολιάστηκε η απουσία της Αλίκης από τον γάμο. Της Αλίκης που ακόμα και με την απουσία της έκανε θόρυβο γύρω από το όνομά της.
«Τζένη, δεν θα καλέσεις την Αλίκη στον γάμο;» την είχε ρωτήσει ο Ζάχος Χατζηφωτίου λίγες μέρες πριν το μυστήριο, κοιτώντας τη λίστα καλεσμένων. Η Τζένη δεν ήταν μικρόψυχη, αλλά εκείνη τη μέρα, την ομορφότερη της ζωής της όπως πίστευε, ήθελε να σχολιάζουν όλοι αποκλειστικά και μόνο εκείνη.
 
Και ήξερε ότι με καλεσμένη την Βουγιουκλάκη, αυτό δεν θα γινόταν. Είχε απαντήσει με ειλικρίνεια στον Ζάχο πως «η Αλίκη θα μου χαλάσει τον γάμο. Όπου βρισκόμαστε, θέλει να είναι μονίμως η πρωταγωνίστρια. Θα αρχίσει να κάνει τίποτα τρελά και δεν θέλω».
 
Ο Ζάχος θα εξηγήσει αργότερα στο βιβλίο του: «Η Αλίκη ήταν ικανή να το κάνει. Δεν θα μπορούσε να δεχτεί ότι εκείνη τη μέρα θα πρωταγωνιστούσε η Τζένη. Θα έκανε τα δικά της». Στον γάμο αυτό λοιπόν, καλέστηκε όλο το ελληνικό θέατρο -Χορν, Μινωτής, Παπαμιχαήλ, Διαμαντίδου, Κοντού κ.α.-, πλην της Αλίκης, η οποία φυσικά, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Φρόντισε την ίδια μέρα να δώσει την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη στο BBC, λέγοντας στους συνεργάτες της: «Η Τζένη σήμερα θα γίνει πρώτη είδηση στην Ελλάδα. Εγώ, στο Λονδίνο».
 
Πηγή: zappit.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.