search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:58
MENU CLOSE

Luciana Vega: Η κούκλα της NASA που εμπνέει τα παιδιά να κάνουν όνειρα μέχρι τα αστέρια (Photos)

31.07.2018 08:43
Luciana Vega: Η κούκλα της NASA που εμπνέει τα παιδιά να κάνουν όνειρα μέχρι τα αστέρια (Photos) - Media

 

H NASA θέλει να ενθαρρύνει τα παιδιά να κάνουν μεγάλα όνειρα και να απλωθούν στα αστέρια. Και παρουσίασε την 11χρονη Luciana Vega, που φιλοδοξεί να είναι το πρώτο κορίτσι που θα πατήσει το ποδαράκι της στον Άρη (η Luciana είναι μια κούκλα).

 «Είναι τόσο σημαντικό να βρίσκεις συναρπαστικούς καινούργιους τρόπους για να εμπνεύσεις την επόμενη γενιά μας εξερευνητών του διαστήματος» έγραψε, σε blog post της NASA, η αστροναύτης Μέγκαν Μακάρθουρ, μέλος του συμβουλευτικού επιτελείου του πρότζεκτ που εγκαινίασε η υπηρεσία με την αμερικανική εταιρεία παιχνιδιών American Doll. «Θέλω πάντα να ενθαρρύνω κορίτσια και αγόρια να κυνηγούν τα όνειρά τους, όσο μεγάλα κι αν είναι, και πιστεύω ότι βοηθάει να δείχνεις πώς αυτά τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα» συνέχισε η αστροναύτης Μακάρθουρ.

Με την αμερικανική εταιρεία συνεργάστηκαν επιστήμονες και ειδικοί της NASA. Μεταξύ των γυναικών της υπηρεσίας που συμμετείχαν στο πρότζεκτ ήταν – εκτός της αστροναύτη Μέγκαν Μακάρθουρ Μπένκεν – η πρώην επικεφαλής επιστήμων της NASA δρ. Έλεν Στόφαν, η διευθύνων σύμβουλος του US Space and Rocket Center δρ. Ντέμπορα Μπάρνχαρτ και η μάνατζερ για θέματα στρατηγικών συμμαχιών της NASA Μορίν Ο’ Μπράιεν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:58