search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:15
MENU CLOSE

Θαυμαστής της Κάιλι Τζένερ ξόδεψε περισσότερα από 42.000 ευρώ για να κάνει τα χείλη του σαν εκείνης – Το αποτέλεσμα απογοητευτικό (Photos)

31.07.2018 12:02
Θαυμαστής της Κάιλι Τζένερ ξόδεψε περισσότερα από 42.000 ευρώ για να κάνει τα χείλη του σαν εκείνης - Το αποτέλεσμα απογοητευτικό (Photos) - Media

 

Ο Τζειμς Χόλτ είναι ένας 24χρονος νέος από το Μάντσεστερ που του αρέσει η Κάιλι Τζένερ. Για την ακρίβεια όχι μόνο του αρέσει, έχει εμμονή μαζί της και θέλει να της μοιάσει. Για το λόγο αυτόν παραλίγο να ξετινάξει στον αέρα την οικογένεια του, αφού ξόδεψε κοντά στα 42.000 ευρώ για να φτιάξει τα χείλη του σαν της Τζένερ, με το αποτέλεσμα όμως να απογοητεύει.

Μάλιστα γέμιζε τα χείλη του σε σημείο να μοιάζουν με μπαλόνι έτοιμο να σκάσει αλλά δεν σταματούσε εκεί και όλο και συνέχιζε. Η οικογένεια και οι φίλοι του του έλεγαν να σταματήσει αλλά εκείνος δεν τους άκουγε. Όπως εκμυστηρεύτηκε σε μια φίλη του, ποτέ δεν του άρεσε ο εαυτός του.

Και σαν να μην έφτανανε αυτό, ταξίδεψε μέχρι την Πολωνία για να φτιάξει και τη μύτη του αλλά και το κούτελο του. Συνολικά οι επεμβάσεις έφτασαν τις 42.000 ευρώ. Ο ίδιος λέει πως παρά το γεγονός ότι στους άλλους δεν αρέσει, σε εκείνον πλέον αρέσει η εμφάνιση του.

«Από τα 16 μου και μετά άρχισα να κάνω διορθώσεις στον εαυτό μου, μέχρι σήμερα που βγήκε το επιθυμητό για μένα, αποτέλεσμα» λέει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:15