search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:28
MENU CLOSE

Ετοιμότητα για ΑΕΚ εν όψει τσάμπιονς λιγκ, 3-2 τη Γαλατά στο τελευταίο φιλικό

31.07.2018 19:18
Ετοιμότητα για ΑΕΚ εν όψει τσάμπιονς λιγκ, 3-2 τη Γαλατά στο τελευταίο φιλικό - Media

 

Καλό βαθμό -τουλάχιστον σε όσον αφορά στην ποιότητα του ποδοσφαίρου που προσέφερε- πήρε στο πρώτο σοβαρό τεστ η ΑΕΚ!

Δείχνοντας πολύ μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε σχέση με πέρυσι (αλλά βγάζοντας και μεγάλες αμυντικές αδυναμίες) η «Ένωση» πήρε χορταστική νίκη με 3-2 επί της Γαλατασαράι.

Με τον Μάνταλο να κάνει αρχική εμφάνιση (σημειώνοντας και καταπληκτικό γκολ με φάουλ), τον Λιβάγια να ανοίγει λογαριασμό και τους Μπακασέτα (επίσης σκόρερ), Μπακάκη να συνεχίζουν από εκεί που είχαν σταματήσει πέρυσι, η ομάδα του Ουζουνίδη κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα επί ενός ποιοτικού αντιπάλου.

Μοναδικό ανησυχητικό σημάδι η αδράνεια στις στημένες φάσεις, από τις οποίες η ΑΕΚ δέχθηκε και τα δυο γκολ, ενώ θα έπρεπε να έχει δεχθεί ακόμα ένα (που κακώς δεν μέτρησε ως οφσάιντ).

Ενθαρρυντικό ντεμπούτο από τους Μπογέ και Άλεφ, πιο τρακαρισμένος εμφανίστηκε ο Πόνσε, ενώ αναγεννημένος σε σχέση με πέρυσι έδειξε ο Κλωναρίδης (που σέρβιρε το πρώτο γκολ).

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48