search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:32
MENU CLOSE

«The Everything»: Ο σχεδιαστής του οίκου Kenzo σε ρόλο σκηνοθέτη

01.08.2018 07:56
«The Everything»: Ο σχεδιαστής του οίκου Kenzo σε ρόλο σκηνοθέτη - Media

 

Ο Ουμπέρτο Λιόν, σχεδιαστής και διευθυντής δημιουργικού του οίκου Kenzo πέρασε πίσω από την κάμερα και σκηνοθέτησε την πρώτη του μικρού μήκους ταινία για το brand.

H ταινία με τίτλο «The Everything» σε σενάριο και παραγωγή επίσης του Λιόν «είναι ένα ανάλαφρο δράμα για μια οικογένεια εφήβων με ασυνήθιστες δυνάμεις που τους φέρνουν κοντά».

Η ηθοποιός-μοντέλο Μίλα Γιόβοβιτς πρωταγωνιστεί ως μητριάρχης της οικογένειας με συμπρωταγωνίστριες την Αλεξάντρα Σιπ και την Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, οι οποίες εμφανίστηκαν στην ταινία «X- Men: Αποκάλυψη».

Στην ταινία παρουσιάζεται και η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 του Kenzο, καθώς και κομμάτια από την τρίτη capsule συλλογή Kenzo – La Memento Νο. 3 που δημιούργησαν οι Ουμπέρτο Λιόν και Κάρολ Λιμ, διευθυντές δημιουργικού του γαλλικού οίκου και ιδρυτές του brand Opening Ceremony.

Στη διάρκειας 27 λεπτών ταινία εμφανίζονται επίσης οι Ρετζίνα Χολ, Τζέι Έλις, Ζίλα Τόμπσον, Λίο Ράλι και ο κινηματογραφιστής, ηθοποιός και φωτογράφος Σπάικ Τζονς.

Από τότε που ανέλαβαν τα ηνία του Kenzo οι Ουμπέρτο Λιόν και Κάρολ Λιμ κάθε χρόνο γυρίζονται διαφημιστικές ταινίες για την προώθηση του Kenzo με διαφορετικό σεναριογράφο και σκηνοθέτη, οι οποίοι προσθέτουν την προσωπικότητα και την αισθητική τους στα φιλμ.

Μέχρι τώρα έχουν συνεργαστεί με τους Γκρεγκ Αράκι, Σον Μπέικερ, Κάρι Μπράουνσταϊν, Καλίλ Τζόζεφ, Νατάσα Λιόν και Άνα Λίλι Αμιρπούρ.

Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Ουμπέρτο Λιόν θα προβληθεί στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, στις 7 Σεπτεμβρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26