search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:35
MENU CLOSE

Σ. Φάμελλος: Είχαμε ακούσει φήμες για νεκρούς – Υπήρχε σχέδιο εκκένωσης της περιοχής

01.08.2018 08:39
Φάμελλος: Απαράδεκτο να συμπεριλαμβάνονται στα μέτρα στήριξης όσοι «πρόλαβαν» να απολύσουν εργαζόμενους  - Media

 

«Πολλοί στο κέντρο επιχειρήσεων εκείνο το βράδυ ακούγαμε διάφορες φήμες για νεκρούς αλλά δεν επιτρέπεται ο αρχηγός της πυροσβεστικής να κάνει ανακοινώσεις βασισμένες πάνω σε φήμες», είπε ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η κυβέρνηση γνώριζε πριν την σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, το βράδυ της Δευτέρας, την ύπαρξη νεκρών. 

Παράλληλα ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας “επικρότησε τη θεσμική στάση των σωμάτων ασφαλείας που όταν δεν είχαν επίσημες πληροφορίες δεν προέβησαν σε ανακοινώσεις σχετικά με τον αριθμό των νεκρών».

Μιλώντας στην εκπομπή «Από Νωρίς» στο Epsilon TV ο κ. Φάμελλος υποστήριξε πως υπήρξε σχέδιο εκκένωσης της περιοχής και οδικώς αλλά και με δημόσια μέσα. Όπως είπε ο κ. Φάμελλος η ενημέρωση για την εκκένωση της περιοχής έγινε από τους εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:33