search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:41
MENU CLOSE

Άννα Βίσση για φωτιές: Δεν φταίει και ο άνθρωπος που διοικεί αυτή τη χώρα; (Video)

01.08.2018 10:02
Τεκμήρια-παγίδες για φορολογούμενους με πενιχρά εισοδήματα - Media

 

Για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι που έκαψε το σπίτι της αδελφής της μίλησε η τραγουδίστρια Άννα Βίση στο «TV ONE» της Κύπρου.

«Την πρώτη μέρα που το μάθαμε ήταν ένα νέο συγκλονιστικό. Ένιωσαν τα παιδιά ότι έχασαν τα πάντα και όταν συνειδητοποίησαν ότι είχαν ο ένας τον άλλον την επόμενη μέρα η υλική απώλεια ξεχάστηκε. Είναι πολύ άσχημο να χάνεις τους κόπους μιας ζωής αλλά δεν συγκρίνεται ο πόνος του να χάνεις δικούς σου ανθρώπους και αυτά που μάθαμε εκ των υστέρων και ακόμα εκκρεμούν πάρα πολλοί αγνοούμενοι, να βρεθούν οι δικοί τους, ούτε τη λέξη να πετύχουμε δεν μπορούμε».

Για την προσωπική της τραγωδία ανέφερε πως: «Και μένα έχουν πληγεί όλοι οι συγγενείς μου, η αδερφή μου, το σπίτι της μαμάς μου, της οικογένειας του άντρα της αδελφής μου. Τα έζησα και από κοντά την επόμενη μέρα γιατί λείπαμε Θεσσαλονίκη και πήγαινα καθημερινά στο Μάτι όπου είδα ένα αλλόκοτο τοπίο, ήταν μια χαρά το ένα σπίτι και το άλλο σπίτι δίπλα καμένο. Ο αέρας αυτό που υπήρχε ήταν τόσο μανιασμένος, τόσο έντονος να πάρει ζωές στο πέρασμα του».

«Ο κόσμος τείνει είτε από συμφέρον να τα πει μετά γιατί έκαναν πολλοί αυτές τις καταστάσεις για να πουν ποιος φταίει και τι φταίει. Βεβαίως φταίει – και δεν θα φταίει και ο άνθρωπος που διοικεί αυτή τη χώρα; Αν δεν έχουν φροντίσει λοιπόν η πυροσβεστική και η αστυνομία να είναι πιο εξοπλισμένοι αυτοί οι άνθρωποι – γιατί και οι πυροσβέστες άνθρωποι είναι, τί είναι; – Διακινδυνεύουν τη ζωή τους αλλά πρέπει να έχουν και τον ανάλογο εξοπλισμό να είναι αρκετοί τόσοι ώστε να προλάβουν» κατέληξε λέγοντας για το ποιος έχει τις ευθύνες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15