search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:51
MENU CLOSE

Άφωνη πρώην υποψήφια Μις Κόσμος: «Γιατί να δείχνεις τόσο όμορφη όταν ξέρεις ότι θα πεθάνεις;» (Photos)

01.08.2018 14:31
Άφωνη πρώην υποψήφια Μις Κόσμος: «Γιατί να δείχνεις τόσο όμορφη όταν ξέρεις ότι θα πεθάνεις;» (Photos) - Media

 

Οργή σε χρήστες του διαδικτύου προκάλεσε μια ερώτηση χρήστη σε πρώην υποψήφια Μις Κόσμος, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με την επάρατη νόσο.

Η πρώην Μις Σερβία, Ντιάνα Μιλοκόβιτς χρησιμοποίησε την εφαρμογή «Ask me a question» στο Instagram για να δώσει στους ανθρώπους την ευκαιρία να συζητήσουν για τον αγώνα της με τον καρκίνο της μήτρας.

Η 31χρονη καλλονή σοκαρίστηκε όταν μια γυναίκα την ρώτησε: «Γιατί να ασχοληθείς για να δείχνεις τόσο όμορφη, φτιάχνοντας τα μαλλιά σου και βάζοντας make-up, όταν ξέρεις ότι θα πεθάνεις;».

Η 31χρονη επέλεξε να μην αγνοήσει την ερώτηση και απάντησε, ελπίζοντας ότι η χρήστρια του Instagram αστειεύεται: «Αυτό σημαίνει ότι αν πεθάνω θα πρέπει να κυκλοφορώ με ακατάστατα μαλλιά; Δεν ξέρω πώς να απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις. Έτσι θα το μετατρέψω σε ένα αστείο με την ελπίδα ότι αυτός ο άνθρωπος αστειεύεται».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:50