search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:12
MENU CLOSE

Σοβαρά προβληματισμένη η Ελένη Μενεγάκη: Η «κίνηση» που σκέπτεται για τη νέα σεζόν (Photo)

01.08.2018 16:23
Είναι αυτές οι ετήσιες απολαβές της Ελένης Μενεγάκη; - Media
 
Σοβαρά προβληματισμένη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Μενεγάκη τις τελευταίες μέρες.
 
Αφορμή για τον προβληματισμό της στάθηκε η επίθεση που δέχτηκε μετά την μεγάλη πυρκαγιά που «χτύπησε» την Αττική την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από μια «άστοχη» ανάρτησή της στα social media.
 
Η Ελένη έχει «εξαφανίσει» τα διαδικτυακά της ίχνη από την μέρα της τραγωδίας και μάλιστα προέβη και σε μια εξαιρετικά απρόσμενη για την ίδια κίνηση.
 
Τι συνέβη; Η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της την τελευταία μέρα, υποσχέθηκε από το πλατό στους τηλεθεατές πως κάθε μέρα θα τους ενημερώνει για το πως περνάει στις διακοπές της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.
 
Έτσι, κάθε μέρα ανέβαζε και από μια φωτογραφία από τις διακοπές της, άλλοτε χαλαρή, άλλοτε να αγναντεύει τη θέα, σε άλλες φωτογραφίες ήταν με τη μικρή Μαρίνα.
 
Ωστόσο, όλα σταμάτησαν την περασμένη Κυριακή, όταν έγινε γνωστή η είδηση της μεγάλης φωτιάς. Από εκείνη τη στιγμή η Ελένη δεν έκανε καμία κίνηση στα social media! Προτίμησε να «παγώσει» το προφίλ της και να μην πάρει θέση για την τραγωδία που έζησε η χώρα.
 
Όμως, για την τελευταία της φωτογραφία, στην οποία η παρουσιάστρια έδειχνε μόνο την πλάτη της, καθισμένη να απολαμβάνει τη θέα στο Σούνιο, οι followers της, της επιτέθηκαν με αιχμηρά σχόλια που, λίγο-πολύ, την εγκαλούσαν για αναισθησία μπροστά στην τραγωδία.
Τότε, η Ελένη Μενεγάκη έσβησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία εντελώς από το προφίλ της, σε μια κίνηση που δεν έχει κάνει ποτέ στα τόσα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση και ασχολείται με τα social media.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, τα πράγματα δεν έμειναν εκεί: η Ελένη Μενεγάκη ήρθε σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες του καναλιού Alpha, για όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί καθώς φοβάται πως θα της προκαλέσει πρόβλημα την καινούρια σεζόν.
 
Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μια ιδέα που «έπεσε» στο τραπέζι είναι τα social media της Ελένης να ανατεθούν σε διαφημιστική εταιρεία ώστε να μην υπάρξουν ξανά τέτοια κρούσματα που μπορούν να πλήξουν την εικόνα της παρουσιάστριας.
 
Η ιδέα, ωστόσο, φαίνεται ότι προβληματίζει την Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι μεγάλη fan του Instagram και αυτό ήταν κάτι που δεν ήθελε από την αρχή να το κάνει. Αντιθέτως, τον λογαριασμό της τον «τρέχει» μόνη της αφού θέλει να έχει μια πιο προσωπική σχέση με τους followers της, κάτι που, απ’ ό,τι φαίνεται θα αλλάξει με την νέα σεζόν.
 
Πηγή: YouWeekly.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10