search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:32
MENU CLOSE

Κουβέλης: Οι Ένοπλες Δυνάμεις υπερέβαλαν εαυτόν στο Μάτι – Δεν ξεχνάμε τους στρατιωτικούς μας

02.08.2018 06:06
Κουβέλης: Υπόθεση της δικαιοσύνης και μόνο το άνοιγμα των λογαριασμών Σημίτη - Media

 

«Στρατηγικού χαρακτήρα λάθη δεν έχουν υπάρξει» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική.

«Άδειασε μια ολόκληρη περιοχή στο Μάτι. Ενδεχομένως θα μπορούσε να αδειάσει χωρίς νεκρούς» τόνισε ο κ. Κουβέλης σχολιάζοντας τα πολεοδομικά ζητήματα στην περιοχή.

Σχετικά με τις ευθύνες για την εθνική τραγωδία, ο Φώτης Κουβέλης σημείωσε ότι η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης, όπως εκφράστηκε από τον πρωθυπουργό, προφανέστατα αφορά στη συγνώμη του.

Ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός εξέφρασε τη δική του ειλικρινή συγνώμη για την τραγωδία, διευκρινίζοντας όμως ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις έκαναν ότι ήταν δυνατόν, με τα κατασβεστικά, τα ελικόπτερα, τους στρατιωτικούς μας που από την πρώτη στιγμή έως σήμερα είναι στις επάλξεις».

Ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι η έμπρακτη συγνώμη της πολιτείας θα είναι η προώθηση όλων εκείνων των μέτρων που θα δώσουν τέλος σε μια εφιαλτική κατάσταση.

«Οι εν θερμώ παραιτήσεις δεν υπηρετεί το σκοπούμενο, που είναι να αντιμετωπιστούν οι καταστάσεις που γεννήθηκαν» σχολίασε ο ίδιος.

Σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη, ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι η πιέσεις συνεχίζονται προς την τουρκική πλευρά, ότι το θέμα δεν έχει ξεχαστεί, αλλά αντιθέτως επαναφέρεται συνεχώς, με κάθε ευκαιρία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:27