search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:33
MENU CLOSE

Διαψεύδουν οι ιδιοκτήτες του «Shakespeare» ότι βρίσκονται σε διαμάχη με τους κληρονόμους του Σ. Μπουλά

02.08.2018 10:27
Διαψεύδουν οι ιδιοκτήτες του «Shakespeare» ότι βρίσκονται σε διαμάχη με τους κληρονόμους του Σ. Μπουλά - Media

Διαψεύδουν οι ιδιοκτήτες του πολυχώρου «Shakespeare» στην πλατεία Καρύτση, ότι βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη με του τους κληρονόμους Σάκη Μπουλά, όπως ισχυρίζονταν προσφάτως δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρουν, «τόσο ο τίτλος όσο και το περιεχόμενο του κειμένου είναι απολύτως παραπλανητικά και προσβλητικά για την προσωπικότητα ενός εκάστου από εμάς, και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.»

Σύμφωνα με τους ίδιους, « Ουδεμία δικαστική διαμάχη υφίσταται ούτε υπήρξε ποτέ στο παρελθόν μεταξύ ημών και κληρονόμων Σάκη Μπουλά και είναι απολύτως ψευδής και παραπλανητικός ο δημόσια εκφερόμενος ισχυρισμός, ο οποίος μάλιστα
παρουσιάζεται ως πραγματικό γεγονός ότι δήθεν ο κληρονόμος «βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, απαιτώντας το σύνολο της δαπάνης που επωμίσθηκε ο αδερφός του στη δημιουργία του Πολυχώρου, αλλά και
διαφυγόντα κέρδη. Ήδη έχει κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα εξαναγκάζοντας τον ιδιοκτήτη να το κρατά σε αδράνεια, ενώ με πρόσφατη αγωγή του, διεκδικεί το ίδιο το ακίνητο, ….».

Επίσης σημειώνουν ότι «είναι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό ότι δήθεν εν μια νυκτί, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει κανέναν από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, με εισαγγελική παραγγελία προχώρησε στο ‘σφράγισμα’ του, αφού κατάσχεσε μάλιστα και τον εξοπλισμό. Την δικαστική απόφαση ο ιδιοκτήτης απέσπασε, λόγω του ότι εκκρεμούσε, λόγω θανάτου του Σάκη, η καταβολή τριών μισθωμάτων».

Τέλος σημειώνουν πως «το σημαντικότερο είναι ότι οι ιδιοκτήτες του ακινήτου ουδεμία απευθείας σχέση είχαν με την εταιρεία που εκμεταλλευόταν το κατάστημα Shakespeare, καθώς η εκμίσθωση είχε λάβει χώρα μεταξύ αυτών
και άλλου νομικού προσώπου (εταιρείας), η οποία εν συνεχεία το υπομίσθωσε στην εταιρεία που εκμεταλλευόταν το άνω κατάστημα. Οι ιδιοκτήτες ουδεμία εμπλοκή είχαν ούτε μπορούσαν να έχουν στην ανεξάρτητη συμβατική σχέση της υπομισθώσεως.»
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:32