search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:00
MENU CLOSE

Έκανε αυξητική στήθους και τώρα δεν χωράει να μπει στο μετρό! (Photos)

02.08.2018 11:24
Έκανε αυξητική στήθους και τώρα δεν χωράει να μπει στο μετρό! (Photos) - Media

 

Η Νάντια Σοφία Ναχίρ, είχε ένα όνειρο. Να αποκτήσει εξωπραγματικά μεγάλο στήθος.

Για την ακρίβεια να αποκτήσει στήθος μεγαλύτερο και από της Κιμ Καρντάσιαν.

Το έβαλε σκοπό της ζωής της λοιπόν να συγκεντρώσει χρήματα και να πάει να κάνει αυξητική στήθους. Και το έκανε. Και όχι μόνο αυτό, «γέμισε» και τα οπίσθια της να μοιάζουν και εκείνα με της Καρντάσιαν.

Η διαδικασία πέτυχε αλλά πλέον η Νάντια Σοφία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Το στήθος και τα οπίσθια της είναι τόσο εξωφρενικά μεγάλα που τη δυσκολεύει σε απλές καθημερινές πράξεις:

«Πλέον δεν μπορώ να ξαπλώσω ή να κοιμηθώ μπρούμυτα. Επίσης δεν μπορώ να τρέχω» λέει η Νάντια Σοφία με θλίψη στα μάτια. Και συνεχίζει: «Άλλο ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι που δεν μπορώ να μπω στο μετρό τις ώρες αιχμής. Δεν χωράω όταν όλοι είναι στριμωγμένοι»

Και ενώ οι περισσότερες γυναίκες θα σκεφτόντουσαν να μειώσουν το στήθος και τα οπίσθια τους μετά από όλα αυτά, η Νάντια Σοφία λέει με υπερηφάνεια πως στα άμεσα σχέδια της είναι να τα μεγαλώσει και άλλο.

 

 

Με πήροφορίες από το gazzetta.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48