search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:58
MENU CLOSE

Σενάριο για Μήτρογλου στον Ολυμπιακό

03.08.2018 07:17
Απίστευτο σενάριο με Παναθηναϊκό και Μήτρογλου! - Media

 

Οι διάφορες φήμες για το μέλλον του Καρίμ Ανσαριφάρντ έφεραν στο προσκήνιο το όνομα του Κώστα Μήτρογλου, ως πιθανού αντικαταστάτη του Ιρανού στην επίθεση του Ολυμπιακού. 

Την ώρα που στην Τουρκία επιμένουν πως ο διεθνής φορ είναι κοντά στην Μπεσίκτας, σημερινό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως εξετάζεται ως υποψήφιος στόχος ο «πιστολέρο» που ανήκει στη Μαρσέιγ. 

Υπάρχουν πληροφορίες πως οι Μασσαλοί σκέφτονται να λύσουν τη συνεργασίας τους με τον Έλληνα φορ, λόγω της επικείμενης απόκτησης του Ζιρού από την Τσέλσι, και η SportDay υποστηρίζει πως ο «Μητρογκόλ» εξετάζεται από τους Πειραιώτες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι δικαιώματα διατηρεί η Μπενφίκα, ενώ το συμβόλαιό του ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ, χρήματα που αυτή τη στιγμή θα έβγαιναν από τα ταμεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για οποιονδήποτε παίκτη.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:57