search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:50
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν στη θάλασσα ποδήλατο της καμπάνιας για την ανακύκλωση στην παραλία (Photos)

03.08.2018 16:51
Θεσσαλονίκη: Πέταξαν στη θάλασσα ποδήλατο της καμπάνιας για την ανακύκλωση στην παραλία (Photos) - Media

 

Μοιάζει απίστευτο αλλά συνέβη και αυτό στη Θεσσαλονίκη. Το ποδήλατο της φιλόδοξης καμπάνιας με τίτλο “Ανακυκλώνω στην παραλία” που στήθηκε στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας βρέθηκε στα νερά του Θερμαϊκού. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Πριν από τρεις ημέρες τοποθετήθηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης ένα διαφημιστικό flyer  επάνω σε ποδήλατο για την ανακύκλωση. Οι φωτογραφίες είχαν ανέβει και στο facebook με το παρακάτω σχόλιο: “Φέτος η Ανακύκλωση πάει και στην παραλία της Θεσσαλονίκης!!Είμαστε εδώ κάθε μέρα παρέα με την Eco Greece με στόχο την προώθηση της ολοκληρωμένης Ανακύκλωσης. Σας περιμένουμε! Ωστόσο σήμερα μέλος της ομάδας “Θεσσαλονίκη τα καλα τα στραβά και τα ανάποδα” ανέβασε πριν από λίγο κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση την παρακάτω φωτογραφία με το εξής σχόλιο: “Μιλάμε για πολύ ανακύκλωση”.

Όπως φαίνεται κάποιοι αδίστακτοι ή για να κάνουν πλάκα πέταξαν το ποδήλατο με το διαφημιστικό στη θάλασσα. Το περιστατικό μάλιστα επιβεβαιώνει και άλλο μέλος της ομάδας που αναφέρει πως έχει ενημερωθεί η αστυνομία και το λιμενικό για την πράξη και μάλιστα είναι γνωστός και ο δράστης όπως αφήνει να εννοηθεί.

Πηγή: seleo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:48