search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:48
MENU CLOSE

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Ερασιτέχνης παραβιάζει τη συμφωνία, η συνέχεια στη Δικαιοσύνη»

03.08.2018 17:58
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Ερασιτέχνης παραβιάζει τη συμφωνία, η συνέχεια στη Δικαιοσύνη» - Media

 

Ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει ότι, με αφορμή το αίτημα αποχώρησης από τη Λεωφόρο, ο Ερασιτέχνης βάζει εμπόδια στην συμμετοχή του Παναθηναϊκού ακόμα και στο πρωτάθλημα, εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ.

Το εξώδικο που έστειλε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ζητώντας από την ΠΑΕ να αποχωρήσει από τη Λεωφόρο, δεν έμεινε ασχολίαστο από τους διοικούντες το ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού»…

Αντιθέτως, μάλιστα, με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ επισήμανε πως η διοίκηση του Α.Ο. παραβιάζει την υπογραφείσα συμφωνία, βάζοντας παράλληλα εμπόδια στην επικείμενη πώληση του Παναθηναϊκού, ενώ δίνει… ραντεβού στα δικαστήρια και τη Δικαιοσύνη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε σήμερα εξώδικο από τον Ερασιτέχνη σύμφωνα με το οποίο καλείται η ομάδα να εγκαταλείψει την ιστορική και εμβληματική έδρα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι την κρίσιμη στιγμή που συζητείται το μέλλον της ομάδας και η πώληση των μετοχών της σε ξένο επενδυτή, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, αντί να συνδράμει την προσπάθεια, βάζει εμπόδια τα οποία δημιουργούν κινδύνους ακόμη και συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η συνέχεια δεν μπορεί παρά να δοθεί στη Δικαιοσύνη, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο Ερασιτέχνης παραβιάζει την υπογραφείσα συμφωνία με παράνομο και προκλητικό τρόπο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:47