search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:23
MENU CLOSE

Δεν επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μιραλάς – Στη Φιορεντίνα για 4 χρόνια

04.08.2018 11:56
Μιραλάς: «Γι’ αυτό δεν απέδωσα πέρυσι στον Ολυμπιακό» - Media

 

Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβιν Μιραλάς, καθώς η Φιορεντίνα γνωστοποίησε την απόκτηση του Βέλγου ακραίου επιθετικού από την Έβερτον.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο 30χρονος άσος, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν, θα ενταχθεί αρχικά στο δυναμικό των «βιόλα» με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο και με οψιόν μόνιμης μεταγραφής.

Παράλληλα, ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο Μιραλάς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, όταν ο παίκτης πάει στη Φλωρεντία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Στη διάρκεια της καριέρας του ο Μιραλάς έχει αγωνιστεί ακόμη σε Λιλ και Σεντ Ετιέν, ενώ μετράει 60 συμμετοχές και 10 γκολ με την εθνική Βελγίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:22