search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:33
MENU CLOSE

«Υπήρχαν παντού αίματα» – Σμέρνα δαγκώνει κολυμβήτρια (Video)

04.08.2018 13:08
«Υπήρχαν παντού αίματα» - Σμέρνα δαγκώνει κολυμβήτρια (Video) - Media

 

Μια γυναίκα απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα ξαπλωμένη πάνω στο φουσκωτό στρώμα της, όταν την απόλαυση διέκοψε ένας οξύς πόνος στο πόδι της.

Η γυναίκα τρομαγμένη έβγαλε το πόδι από το νερό και πάγωσε με το θέαμα που αντίκρυσε. «Υπήρχε αίμα παντού», δήλωσε η Κρίστεν Πόρτερ, που έσπευσε στο νοσοκομείο του Γουαϊκίκι της Χαβάης, με το πόδι της να αιμορραγεί ακατάσχετα.

 

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί που περιποιήθηκαν το πόδι της διαπίστωσαν ότι η πληγή ήταν από τα δόντια μιας σμέρνας και όχι από καρχαρία, όπως η άτυχη γυναίκα είχε σκεφθεί αρχικά.

Τα δαγκώματα από σμέρνες είναι σπάνια αλλά εξαιρετικά οδυνηρά, καθώς τα δύο σετ δοντιών που αυτά τα θαλάσσια χέλια έχουν στο στόμα τους είναι εξαιρετικά κοφτερά και επικίνδυνα.

Ειδικοί που εξέτασαν φωτογραφίες από την πληγή εκτιμούν ότι η -περίπου ενάμισι μέτρου- σμέρνα μπερδεύτηκε και πέρασε το πόδι της γυναίκας για πιθανή λεία.

Πηγή: KHON2

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:30