29/02/2020 02:19:18

Τζίρος που προκαλεί... εγκεφαλικά: Τι εισπράξεις έκανε το Nammos στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Τζίρος που προκαλεί... εγκεφαλικά: Τι εισπράξεις έκανε το Nammos στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου - Media
 
Αν και ο κόσμος ήταν λιγότερος από πέρσι, η καθιερωμένη ετήσια συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Ψαρού της Μυκόνου δεν γεμίζει μόνο τα ταμεία του Νammos αλλά και του Δημοσίου.
 
Την περασμένη Παρασκευή, ο δημοφιλής Ελληνας καλλιτέχνης μαζί με τον καταξιωμένο Αιγύπτιο τραγουδιστή Amr Diab βρέθηκαν στη σκηνή του Nammos.  Ο κόσμος που παρακολούθησε τη συναυλία, αν και λιγότερος κατά 30% σε σχέση με πέρυσι, έκανε τζίρο που προκαλεί ίλιγγο.
 
Οι εισπράξεις της βραδιάς, μέρος των οποίων διατέθηκε στις οικογένειες των θυμάτων και στους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, έφθασαν σύμφωνα με πληροφορίες το 1,2 εκατ. ευρώ. Μόνο από τις εισπράξεις του ΦΠΑ, το Δημόσιο θα βάλει στα ταμεία του πάνω από 300.000 ευρώ.
 
Για άλλη μια χρονιά, οι φοροελεγκτές δεν άφησαν τίποτα στην τύχη. Από νωρίς είχαν πάρει τα μέτρα τους. Πριν ακόμα ξεκινήσει η συναυλία, έξι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ βρίσκονταν στον χώρο του Nammos ενώ δύο ακόμη που ήταν στο νησί είχαν ειδοποιηθεί να είναι standby. Τα μάτια τους ήταν καρφωμένα στην ταμειακή μηχανή και στα τραπέζια των πελατών μέχρι τις 8:30 το πρωί του Σαββάτου, που τελείωσε το μεγάλο event.
 
Μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου ήταν και η μικρή κόρη του Ντόναλντ Ντραμπ, η Τίφανι, το τραπέζι της οποίας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έκανε τζίρο 14.000 ευρώ. Τη συγκεκριμένη βραδιά οι ελεγκτές δεν εντόπισαν ούτε μία φορολογική παράβαση. Όλα κύλησαν ομαλά ενώ έλεγχος έγινε και στα συμβόλαια των δύο τραγουδιστών με την επιχείρηση.
 
Πρόσφατα, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ είχαν βάλει 48ωρο λουκέτο στο εστιατόριο-μπαρ του Nammos για μη έκδοση αποδείξεων. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης μετά το λουκέτο προχώρησαν σε μια κίνηση που εξέπληξε ευχάριστα τους επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Εξόφλησαν εξ ολοκλήρου το πρόστιμο των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ που είχε επιβληθεί στν επιχείρηση και βρισκόταν σε εκκρεμότητα τα τελευταία χρόνια. Πλήρωσαν το πρόστιμο και έκλεισαν οριστικά τους ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε το Nammos με την Εφορία.
 
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από το 2016, που «παρακολουθούν» την καθιερωμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos και οι φοροελεγκτές, ο τζίρος της επιχείρησης έχει «φουσκώσει». Από 250.000 ευρώ που ήταν το 2016, εκτοξεύτηκε στο 1,6 εκατ. ευρώ το 2017, για να φθάσει το 1,2 εκατ. ευρώ φέτος. Και οι εισπράξεις αυτές γίνονται μόνο σε ένα βράδυ.
 
Πηγή: euro2day.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.