search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:19
MENU CLOSE

Παπαγιάννης για επεισόδιο με Παυλίδου: Αν γύριζα το χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα τίποτα

04.08.2018 16:09
Παπαγιάννης για επεισόδιο με Παυλίδου: Αν γύριζα το χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα τίποτα - Media

 

Και στο δυσάρεστο περιστατικό μεταξύ του ιδίου και της Σοφίας Παυλίδου στο θέατρο Χυτήριο, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, με τα σχόλια για το πρόσωπο του να είναι ιδιαιτέρως αρνητικά, μίλησε ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης στη νέα του συνέντευξη στο περιοδικό People, που κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής». 

Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις του με την ιδιοκτήτρια του θεάτρου, Βάσια Παναγοπούλου, και τι τροπή έχει πάρει η διαμάχη του με τη συνάδελφό του;

Ο ίδιος, μίλησε για όλα.

Υποθέτω ότι πέρασες ένα δύσκολο χειμώνα με όλα αυτά που συνέβησαν με τη Σοφία Παυλίδου. Είσαι πιο ήρεμος τώρα; Έχεις ξαναβρεί την ισορροπία σου;

«Κοίτα, όλα αυτά συμβαίνουν στο θέατρο. Κι άλλες χρονιές είχαμε εντάσεις με συναδέλφους και πάντα τα βρίσκαμε. Αυτά γίνονται σε ένα χώρο δουλειάς. Αυτό συνέβη και φέτος. Είναι άλλη μια ένταση, δεν σημαίνει όμως ότι με γεμίζει ψυχολογικά προβλήματα».

Φαντάζομαι ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο, με τη λογική ότι πήρε μεγάλη δημοσιότητα –δεν έγινε ένας καβγάς εντός των τειχών δηλαδή– και όλη αυτή η ιστορία έχει πάρει τη δικαστική οδό.

«Όπως είπες, έχει πάρει τη δικαστική οδό. Ό,τι έγινε έγινε».

Αν γύριζες το χρόνο πίσω, θα τα χειριζόσουν αλλιώς τα πράγματα;

«Όχι, δεν θα άλλαζα τίποτα».

Πάντως κατέβηκε μια παράσταση και μετά από μια απόλυση επαναπροσλήφθηκες αμέσως την επόμενη σεζόν. Νιώθεις δικαιωμένος;

«Θα έλεγα όχι. Γύρισα εκεί που μου αρέσει. Είχα σκεφτεί να μην κάνω φέτος το καλοκαίρι θέατρο και για αυτό που έγινε είμαι χαρούμενος. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

Μιλούσατε με τη Βάσια Παναγοπούλου όλο αυτό το διάστημα;

«Ναι, βέβαια, δεν σταματήσαμε ποτέ την επικοινωνία. Με αγαπάει η Βάσια, πολύ. Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές, ξέρουμε ο ένας τα χνότα του άλλου και νομίζω ότι θα έχει συνέχεια αυτή η ιστορία. Ξέρεις, με τη Βάσια είμαστε φίλοι. Έγινε ένα περιστατικό, πάει και τελείωσε. Πάμε παρακάτω», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:19