search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:27
MENU CLOSE

Σοκ στην Ινδία: Βίασαν ομαδικά έγκυο οκτώ μηνών

04.08.2018 16:18
Σοκ στην Ινδία: Βίασαν ομαδικά έγκυο οκτώ μηνών  - Media

 

Σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη της Ινδίας προκαλεί η ιστορία ομαδικού βιασμού εγκύου, 8 μηνών, που έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Times of India, θύμα ομαδικού βιασμού έπεσε 20χρονη, οκτώ μηνών έγκυος, παρά το γεγονός ότι συνοδευόταν από τον σύζυγό της. 

Η νεαρή γυναίκα και ο άνδρας της ταξίδευαν στο Τσγκοάν, με σκοπό να βρουν υπαλλήλους για το ξενοδοχείο τους. Εκεί το ζευγάρι συναντήθηκε με κάποιον άνδρα που ζήτησε 2.000 ρουπίες (250 ευρώ) ως προκαταβολή, για να τους κλείσει ραντεβού με άτομα που ενδιαφέρονταν για τη δουλειά.

Το ζευγάρι έδωσε τα χρήματα και το ραντεβού με τον ζωντανό εφιάλτη κλείστηκε.

Οι τέσσερις ενδιαφερόμενοι …υπάλληλοι έδεσαν, φίμωσαν και κράτησαν φυλακισμένο τον άνδρα σε ένα βανάκι, την ώρα που άλλοι μετέφεραν την άτυχη γυναίκα σε κοντινό χώρο όπου και τη βίασαν ομαδικά.

Μάλιστα, φεύγοντας πήραν μαζί τους τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε και τη συμβούλευσαν να μην πάει στην αστυνομία γιατί κανείς δεν θα την ακούσει.

Για την υπόθεση έχουν συλλήφθεί τρία άτομα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:27