search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:27
MENU CLOSE

«Θρίλερ» με τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Naomi – «Βούλωσε» στόματα στο Instagram (Photo)

05.08.2018 07:53
Η Ναόμι Κάμπελ εξομολογείται: «Δεν βγαίνω ποτέ από το σπίτι εάν δεν κάνω μπάνιο και εάν δεν κάνω την προσευχή μου» - Media

 

Τέλος στις φήμες περί εγκυμοσύνης της έβαλε σιωπηρά η Ναόμι Κάμπελ ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία της με μπικίνι.

Η φημολογία ξέσπασε στις αρχές της εβδομάδας, όταν ο 35χρονος ράπερ, με τον οποίος διατηρούσε δεσμό, ανακοίνωσε πως θα γίνει πατέρας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το παραμικρό για την «ταυτότητα» της μέλλουσας μητέρας του μωρού. Αμέσως οι «υποψίες» έπεσαν σε εκείνη, η οποία όπως αποδείχτηκε δεν φάνηκε να έχει ιδέα αφού η ίδια πόσταρε φωτογραφία με το θεϊκό κορμί της.

Σύμφωνα με την Εspresso, πηγές από το περιβάλλον της τονίζουν ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από αυτό το γεγονός.

Δύο ημέρες νωρίτερα ο ράπερ είχε ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία τρισδιάστατου υπερηχογραφήματος, χωρίς να κάνει ωστόσο την παραμικρή αναφορά στη μητέρα του εικονιζόμενου εμβρύου.

«Παραμένει μυστηριώδης, γεγονός που έχει οδηγήσει τους φαν να τους συνδέσουν και πάλι, όταν στην πραγματικότητα η σχέση τους έληξε πριν από λίγους μήνες. Η Ναόμι δεν είναι σίγουρη τι συμβαίνει με εκείνον κι αν υπάρχει πράγματι μωρό, όμως δεν είναι καθόλου χαρούμενη με τη φημολογία που έχει ξεσπάσει γύρω από την προσωπική της ζωή» τονίζουν άτομα του περιβάλλοντος της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:27