search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:04
MENU CLOSE

H Κοντσίτα έγινε ξανθιά – Αγνώριστη η πρώην νικήτρια της Eurovision

05.08.2018 08:29
H Κοντσίτα έγινε ξανθιά - Αγνώριστη η πρώην νικήτρια της Eurovision - Media

 

Δεν μπορεί να την ξεχάσει κανείς- είτε… κόβει φλέβες για την Eurovision είτε την βλέπει απλά για να παραγγείλει πίτσες και μπίρες- με τίποτα. Από την στιγμή που ανέβηκε στην σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού το 2014, η εικόνα της έγινε νοητό τατουάζ στο μυαλό όλων των τηλεθεατών.

Ο λόγος, φυσικά, για τη «διαβόητη» Κοντσίτα, που στην προ τετραετίας διοργάνωση στην Κοπεγχάγη έκλεψε τις εντυπώσεις και πήρε σπίτι της την πρώτη θέση, προκαλώντας τεράστιο ντόρο για το γεγονός πως ήταν μια γυναίκα με… μούσια, μιας και στην πραγματικότητα μιλάμε για την drag περσόνα του Αυστριακού τραγουδιστή Τόμας Νόιβιρτ.

Μια τετραετία μετά το πασίγνωστο, πλέον, “Rise like a Phoenix” η Κοντσίτα έχει αλλάξει πάρα πολύ- σε βαθμό, μάλιστα, που δυσκολεύεται κανείς να την αναγνωρίσει και χρειάζεται εξέταση DNA για να πειστεί πως είναι πράγματι αυτή.

Για ποιο λόγο;

Ξεχάστε τη μελαχρινή μακρυμάλλα που ξέρατε. Η Κοντσίτα είναι πλέον ξανθιά, κοντοκουρεμένη και με το μούσι βαμμένο επίσης σαντρέ- κάτι σαν τον χαμένο αδερφό του Thor, δηλαδή, από τις ταινίες της Marvel (όχι τον Loki, έναν άλλον από το χωριό. Δεν τον ξέρετε).

Δείτε παρακάτω την εικόνα και θα καταλάβετε και μόνοι σας:

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:03