14/12/2018 04:10:07

Χαρίτσης: Πολιτική ευθύνη σημαίνει λήψη μέτρων - Πρέπει να είμαστε πιο τολμηροί για να αντιμετωπίσουμε παθογένειες δεκαετιών

Χαρίτσης κατά Μητσοτάκη:Απειλεί ευθέως τις τοπικές κοινωνίες - Media

 

Η δέσμη μέτρων σχετικά με την στήριξη των πληγέντων αλλά και τον επανασχεδιασμό της πολιτικής προστασίας περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για την εποχή μετά τη λήξη του προγράμματος επισημαίνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Αυτή η ανείπωτη τραγωδία μας συνταράσει όλους και μας κάνει να σκεφτούμε ποιες είναι οι προτεραιότητες μας για τα επόμενα χρόνια. Ο σχεδιασμός που έχει γίνει από τη κυβέρνηση για μετά το μνημόνιο περίοδο, μετά την 20η Αυγούστου, θα πρέπει να συμπεριλάβει και όλες τις τελευταίες εξελίξεις» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας.

«Πρέπει να είμαστε πιο τολμηροί για να αντιμετωπίσουμε παθογένειες δεκαετιών, οι οποίες βλέπουμε σε πόσα τραγικά γεγονότα οδηγούν» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χαρίτσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.