search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:21
MENU CLOSE

Ευγενία Δημητροπούλου: Η έντονη ενόχληση της όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Κούρκουλο

05.08.2018 12:03
Ευγενία Δημητροπούλου: Η έντονη ενόχληση της όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Κούρκουλο - Media

 

Δεν έκρυψε την ενόχλησή της η Ευγενία Δημητροπούλου όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της Άλκη Κούρκουλος με τον οποίο μάλιστα τελευταία είχαν περάσει μία σοβαρή κρίση η οποία όμως ξεπεράστηκε άμεσα. 

Η ηθοποιός η οποία έχει αποδείξει πολλές φορές πως θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας μόνο με τη δουλειά της και όχι με τα προσωπικά της, έδειξε τα… δόντια της όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό σύντροφό της. Διαβάστε παρακάτω πώς το χειρίστηκε στη συνέντευξη που έδωσε… 

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην εν λόγω δουλειά ανέβασε τις μετοχές σου και σε έκανε πιο γνωστή. Πως ένιωσε όταν έπεσαν πάνω σου τα φώτα της δημοσιότητας;

Τα ζητούμενο μου είναι τα φώτα αυτά να πέφτουν πάνω μου όταν είμαι στη σκηνή ή στο πλατό μιας σειράς ή μιας ταινίας, Δεν νιώθω καθόλου άνετα όταν πέφτουν στην προσωπική μου ζωή, γι’ αυτό και δεν θέλω να απαντώ σε ερωτήσεις που την αφορούν.

Ακόμα κι όταν είναι γνωστό πως είσαι με τον Άλκι Κούρκουλο εδώ και καιρό;

Γράφονται πράγματα για εμένα, τα οποία έχω αποφασίσει να μην τα σχολιάζω. Δεν κρύβω τη σχέση μου, αλλά δε μιλώ γ’ αυτήν. Με κάνει να νιώθω πολύ αμήχανα όλο αυτό και στο τονίζω ξανά: θέλω να υπάρχω στον χώρο μέσα από τη δουλειά μου και μόνο από αυτήν.

Πηγή: Realnews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:20