search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:04
MENU CLOSE

Παίκτρια του MasterChef μαγείρεψε 2.000 μερίδες φαγητού για τους πυρόπληκτους

05.08.2018 12:54
MasterChef: Ο Γιώργος ζήτησε συγγνώμη από τις κομμώτριες αλλά δεν μετανιώνει για τίποτα - Media

 

Πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης κάνει τον τελευταίο καιρό πρώην παίκτρια του MasterChef, η οποία αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να σπεύσει για βοήθεια στους πυρόπληκτους του Νέου Βουτζά.

Σύμφωνα με τη neaselida.gr, πρόκειται για μια παίκτρια ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο, τη Γωγώ Δελογιάννη, που βοήθησε κι αυτή με τον δικό της τρόπο, μαγειρεύοντας για τους ανθρώπους που βίωσαν τον όλεθρο της πυρκαγιάς. Μάλιστα μέχρι σήμερα έχει μοιράσει 2.000 μερίδες.

«Σήμερα φτάνουμε τις 2.000 μερίδες φρέσκου φαγητού στο spot του Νέου Βουτζά. 2.000 μερίδες ζεστού φρέσκου φαγητού, που συνοδεύτηκαν συνήθως από μια μεγάλη ευχή κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους εκεί.

Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω εγώ σε όλους εκείνους που έρχονται κάθε μέρα από κάθε άκρη της Αθήνας και μου υπενθυμίζουν ότι δε δικαιούμαι να χάνω την πίστη μου στον Ανθρωπο.

Υποκλίνομαι σε όλους σας», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02