search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:19
MENU CLOSE

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του «Zombie Boy»: Δεν αυτοκτόνησε, λέει η οικογένειά του

05.08.2018 13:09
zombie_boy_2

 

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του μοντέλου και συνεργάτη της Lady Gaga Ρικ Τζένεστ, γνωστότερου ως «Zombie Boy», ο οποίος αρχικά αποδόθηκε σε αυτοκτονία.

Συγκεκριμένα εκπρόσωπος της οικογένειας του Τζένεστ δήλωσε ότι οι συγγενείς του ιδιόρρυθμου καλλιτέχνη και μοντέλου δεν πιστεύουν ότι ο νεαρός πήρε τη ζωή του, αλλά ότι ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα.

«Το μπαλκόνι από το οποίο έπεσε στον τρίτο όροφο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Πριν τρεις εβδομάδες, τον επισκέφτηκα και κάτσαμε σε αυτό το σημείο να κάνουμε ένα τσιγάρο, οπότε το είδα με τα μάτια μου. Ο Rick Genest δεν θα μπορούσε να αυτοκτονήσει, καθώς είχε πολλά σχέδια για το μέλλον. Δεν άφησε κανένα σημείωμα αυτοκτονίας και μάλιστα είχαμε κανονίσει πράγματα για την επόμενη εβδομάδα. Δεν ήταν ο άνθρωπος που θα έβαζε τέλος στην ζωή του. Μπορεί να περνούσε μερικές δύσκολες στιγμές, αλλά πάλευε γι’ αυτά» είπε ο εκπρόσωπός της οικογένειας του «Zombie Boy».

Μετά τις εξελίξεις αυτές, η Lady Gaga απέσυρε αναρτήσεις της από τα social media, στα οποία αναφερόταν στο θάνατο του συνεργάτη της ως αυτοκτονία, εξηγώντας ότι «από σεβασμό για την οικογένεια ζητώ συγγνώμη αν μίλησα πολύ νωρίς».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39