search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:20
MENU CLOSE

Ηρωίνη… κατάλληλη για φούρνο μικροκυμάτων (Photo)

05.08.2018 15:59
Ηρωίνη... κατάλληλη για φούρνο μικροκυμάτων (Photo) - Media
 
Για τον φούρνο μικροκυμάτων που παρέλαβε από μεταφορική εταιρεία, και ο οποίος περιείχε πακέτο με περίπου μισό κιλό ηρωίνη θα καθίσει 45χρονη το φθινόπωρο, στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.
 
Η σύλληψη της 45χρονης που είναι από την Αθήνα, έγινε πριν από τέσσερα χρόνια από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, και ήδη έχει κριθεί ένοχη για την υπόθεση αυτή σε πρώτο βαθμό, με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και της έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 4 ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Την ποινή αυτή θα επιχειρήσει να μειώσει ή και να «εξαφανίσει» στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο στις 19 Σεπτεμβρίου 2018.
 
Στην ίδια δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και άλλα τρία άτομα, ένας Έλληνας, το όνομα του οποίου αναγράφονταν ως ο αποστολέας στο δέμα που περιείχε την ηρωίνη και ήρθε στο νησί μας με την μεταφορική εταιρεία, ένας αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται ως το άτομο που έδινε τις κατευθύνσεις στη διακίνηση των ναρκωτικών, και ένας ακόμη νεαρός Έλληνας που φέρεται να συναντήθηκε με την 45χρονη στη Ρόδο πριν τη σύλληψή της και να του έδωσε άγνωστη ποσότητα ηρωίνης. Σημειώνεται πως και οι τρεις συγκατηγορούμενοι της είναι αγνώστων λοιπών στοιχείων και γίνονται έρευνες για την ταυτοποίησή τους από τις διωκτικές αρχές.
 
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου εντόπισε στις 19 Ιουνίου 2014 το απόγευμα την 45χρονη και καθώς ήταν γνωστή (είχε ξανασυλληφθεί στο παρελθόν) και ήταν ύποπτη για μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, της έγινε έλεγχος και εντοπίστηκαν στην κατοχή της:
• Μια πλαστική συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους 496 γραμμαρίων
• Δύο κινητά τηλέφωνα
• Αποδείξεις-αποκόμματα εισιτήριων διαφόρων μέσων μεταφοράς από και προς την Αθήνα.
 
Ακολούθησε έρευνα παρουσία Δικαστικού λειτουργού σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμενε η κατηγορουμένη, μέσα στο οποίο βρέθηκαν ένας φούρνος μικροκυμάτων, καθώς και ένα ψαλίδι και ένα μαχαίρι με υπολείμματα ηρωίνης. Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας και την αξιολόγηση των στοιχείων της υπόθεσης εξακριβώθηκε ότι η δράστιδα ενεργώντας κατ’ εντολή του Αλβανού, μετέβη αεροπορικώς στη Ρόδο στις 17-06-2014 και παρέλαβε από μεταφορική εταιρεία, ως δέμα, τον φούρνο μικροκυμάτων, μέσα στον οποίο υπήρχε κρυμμένη η ηρωίνη.
 
Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι, η 45χρονη έχοντας σκοπό να διακίνηση-εμπορευτεί την ηρωίνη στο νησί της Ρόδου ήρθε σε επαφή με ημεδαπό στον οποίο παρέδωσε άγνωστη ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας.
 
Πηγή: rodiaki.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:20