search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:34
MENU CLOSE

Πάρος: «Γκάζια» εν πλω στο λιμάνι – Συναρπαστικός απόπλους για δύο ταχύπλοα… (Video)

05.08.2018 16:14
«Γκαζώνει» το ONE του Μαρινάκη – Πότε θα εκπέμψει - Media

 

Κορύφωση της τουριστικής σεζόν και πλοία καταπλέουν ή αναχωρούν σχεδόν ταυτόχρονα πολλές φορές από το πανοραμικής θέας λιμάνι της Πάρου! 

Ο φακός του Παριανού Τύπου απαθανάτισε δύο ταχύπλοα πλοία της γραμμής να “γκαζώνουν” εν πλω λίγο πιο έξω από το λιμάνι της Παροικίας, μέσα στον κόλπο της, και το θέαμα ήταν τουλάχιστον συναρπαστικό!

Δίπλα – δίπλα, σχεδόν “διαγκωνίζονται” και μοιάζουν να παραβγαίνουν σε ταχύτητα καθώς απομακρύνονται από τον κόλπο, λίγο πριν βγουν στην ανοιχτή θάλασσα, με ρότες διαφορετικές, το ένα για Πειραιά και το άλλο για Νάξο. 

Ο επιβατικός κόσμος αυτή την εποχή πολύς, τα χρονοδιαγράμματα αφιξο – αναχωρήσεων ασφυκτικά και αυστηρά έτσι ώστε, ακόμα και τα γρήγορα ταχύπλοα κάνουν αρκετές φορές αγώνα δρόμου για να τηρήσουν με ακρίβεια και συνέπεια τους προβλεπόμενους χρόνους άφιξης και αναχώρησης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:33