search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:15
MENU CLOSE

Περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Τόλης Βοσκόπουλος – Νοσηλεύτηκε στην Κέρκυρα

05.08.2018 18:40
Διαψεύδει και ο Τόλης Βοσκόπουλος - Δεν έχω κορωνοϊό (Photo) - Media

 

Στο νοσοκομείο της Κέρκυρας βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος ο οποίος είχε βρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, Άντζελας Γκερέκου, προκειμένου να συμμετάσχει σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Συγκεκριμένα, ο Τόλης Βοσκόπουλος την Πέμπτη συμμετείχε στην πρόβα της Φιλαρμονικής Γαστουρίου, ενόψει της συναυλίας την Τρίτη 7 Αυγούστου, για ενίσχυση της Παιδιατρικής Κλινικής.

Ωστόσο, την Παρασκευή εισήχθη στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Κέρκυρας, όπου και παρέμεινε μέχρι το Σαββάτο.

Τοπικά ΜΜΕ επικοινώνησαν με την κ. Γκερέκου, η οποία τόνισε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή όμως θα χρειαστεί να παραμείνει εκεί για τουλάχιστον δύο 24ωρα προκειμένου οι θεράποντες γιατροί να προχωρήσουν σε περαιτέρω έλεγχο και στην κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Τελικά, ο γνωστός τραγουδιστής πήρε εξιτήριο το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με το μέλος της Φιλαρμονικής Γαστουρίου Νίκο Δημητρόπουλο «ο κ. Βοσκόπουλος είναι καλύτερα και σήμερα αναμένεται να παραβρεθεί στην πρόβα λίγο πριν την μεγάλη συναυλία της Τρίτης».

Πληροφορίες: corfutvnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43