search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:56
MENU CLOSE

Ποιος θα είναι ο νέος επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας μετά την «καρατόμηση» Καπάκη; 

06.08.2018 06:11
Ποιος θα είναι ο νέος επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας μετά την «καρατόμηση» Καπάκη;  - Media

 

Μετά την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ακολούθησαν οι «καρατομήσεις» των Αρχηγών ΕΛΑΣ και Πυροσβεστικής, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Καπάκης αναμένεται να αντικατασταθεί άμεσα, ίσως και εντός της ημέρας, και σε κάθε περίπτωση πάντως πριν ακόμα δημοσιοποιηθεί το σχέδιο που επεξεργάζεται ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης για την αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας.

Όπως αναφέρει σήμερα το Νews24/7, ο Γιάννης Ταφύλλης, πρώην Γενικός Γραμματέας Εξοπλισμών, καθώς και Ψηφιακής Πολιτικής, είναι το πρόσωπο που αναλαμβάνει νέος επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζει το ενδεχόμενο αναβάθμισης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σε υφυπουργείο που θα ανήκει στο υπουργείο Εσωτερικών. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι πολύ πιθανόν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που σήμερα βρίσκεται στο υπουργείο Εσωτερικών με επικεφαλής αναπληρωτή υπουργό, να καταστεί εκ νέου αυτόνομο υπουργείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:54