search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:01
MENU CLOSE

Επανεμφάνιση Τσιρώνη: Δεν σημαίνει ότι όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη, φταίει

06.08.2018 06:41
Κλεάνθης Τσιρώνης: Θλίψη στην κηδεία του στον Ελαιώνα - Λύγισε η σύζυγός του - Media

 

«Το ότι αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη, δεν σημαίνει ότι είναι και φταίχτης», σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, εμφανίστηκε μετά από δεκατέσσερις ημέρες από την τραγωδία στο Μάτι, στις πρώτες του δηλώσεις, επέλεξε να προσφέρει κάλυψη στον Νίκο Τόσκα και στους πρώην αρχηγούς Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, που απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, λέγοντας ότι «δεν σημαίνει ότι όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη φταίει για ότι συμβαίνει». 

Μιλώντας για τη στάση των οικολόγων, τους οποίους και εκπροσωπεί, ανάφερε, «εμείς οι οικολόγοι ζητήσαμε συγνώμη. Νιώθουμε την ανάγκη, εμείς οι οικολόγοι να ζητήσουμε συγνώμη, γιατί εμείς κάποια πράγματα τα ξέραμε. Δεν πιέσαμε όσο έπρεπε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:00