search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:15
MENU CLOSE

Ο όρκος αγάπης περιελάμβανε θάνατο: Σκότωσαν τον εραστή της και τον τάισαν σε μπάρμπεκιου στους γείτονες

06.08.2018 11:07
Ο όρκος αγάπης περιελάμβανε θάνατο: Σκότωσαν τον εραστή της και τον τάισαν σε μπάρμπεκιου στους γείτονες  - Media

 

Την πρώτη νύχτα του γάμου τους ο Τζέισον και η Κέλι Κόρχαν έδωσαν μια… δολοφονική υπόσχεση. Εάν κάποιος από τους δυο απατήσει τον σύντροφο του, θα έπρεπε να του το πει και να δολοφονήσουν από κοινού την εραστή ή την ερωμένη. Τελικά Η Κέλι απάτησε τον Τζέισον και η μοίρα του 53χρονου Κρις Ρίγκαν σφραγίστηκε για πάντα.

Το ζευγάρι τον δολοφόνησε και μετά για να εξαφανίσουν το πτώμα, το έκοψαν σε μπριζόλες και το έψησαν σε μπάρμπεκιου όπου είχαν καλέσει όλη τη γειτονιά. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους από έναν GPS. Ο Κρις για να πάει στο σπίτι της Κέλι το βράδυ που τον δολοφόνησαν έβαλε στο GPS του αυτοκινήτου του τη διεύθυνση του. Όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση τους και βρέθηκε κάπ0ου εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητο του, οι αστυνμικοί ενεργοποίησαν το gps και «διάβασαν» ποια ήταν η τελευταία του διαδρομή. Το σπίτι του Τζέισον και της Κέλι Κόχραν.

Στην κατάθεση της η Κέλυ ομολόγησε το δεσμό που είχε με τον Κρις αλλά δήλωσε και εκείνη στενοχωρημένη και έκπληκτη για την εξαφάνιση του. Το ζευγάρι μετακόμισε από το σπίτι και ύστερα από έναν χρόνο βρέθηκε στην Ινδιάνα.

Φαίνεται πως τα συναισθήματα της Κέλυ για τον Κρις ήταν βαθύτερα και άρχισε να κατηγορεί τον Τζέισον που την ώθησε να τον δολοφονήσουν και να τον σερβίρους σε μπάρμπεκιου.

Ένα βράδυ όταν κοιμόταν ο Τζείσον η Κέλυ τον έπνιξε με ένα μαξιλάρι. Αμέσως τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι ο άνδρας της δεν ήταν καλά. Κατά τα νεκροψία νεκροτομή οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν πως ο θάνατος επήλθε από πνιγμό. Η Κέλυ αναγκάστηκε να τα αποκαλύψει όλα στην ανάκριση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:13