search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:04
MENU CLOSE

Το μωρό πνιγόταν από το φαγητό που είχε σταθεί στο λαιμό του η μητέρα πανικοβλήθηκε και το έσωσε αστυνομικός (Video)

06.08.2018 14:20
«Λουκία»: Πωλητήριο στον διάσημο οίκο μόδας της Ελληνίδας σχεδιάστριας - Media

 

Το βίντεο καταγράφηκε από τις κάμερες του φαστ φουντ που βρισκόταν η μητέρα με την κόρη της και δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Παλμ Μπιτς. Η μικρή λουκία καθώς τρώει το φαγητό της στραβοκαταπίνει και μια μπουκιά «κάθεται» και της φράζει την αναπνοή. Η μητέρα πανικοβάλλεται και προσπαθεί να της χτυπήσει την πλάτη. Μάταια, δεν καταφέρνει να ελευθερώσει το λαιμό του κοριτσιού. Τα δευτερόλεπτα παιρνούν τραγικά. Κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν μπορεί να βοηθήσει. Το κοριτσάκι πνίγεται, και είναι ζήτημα λεπτών να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Εκείνη την ώρα παιρνούσαν δυο αστυνομικοί, ο κόσμος σε έξαλλη κατάσταση τους φώναξε να μπουν μέσα να βοηθήσουν. Κάτι που έκαναν αμέσως. Ο ένας αστυνομικός που γνωρίζει τι να κάνει γυρίζει το μωρό ανάποδα και του χτυπάει το λαιμό και ο άλλος βοηθάει να βγει η μπουκιά. Τελικά τα κατάφεραν και η μικρή Λουκία σώθηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:03