20/10/2019 07:37:35

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Ο ανασχηματισμός δεν προσφέρει τίποτα

Γρηγοράκος: Δεσμεύομαι για την επαναφορά της Νοσηλευτικής Σχολής στη Σπάρτη - Media

 

Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης, αλλά κα για το πρόγραμμα του ΚΙΝΑΛ για τη μεταρρύθμιση του κράτους μίλησε ο βουλευτής Λακωνίας της ΔΗΣΥ, σε συνέντευξή στον τηλεοπτικό σταθμό «Νέο Κανάλι».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος τόνισε:

«Ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι κανένας ανασχηματισμός δεν προσφέρει τίποτα. Οι ανασχηματισμοί γίνονται διότι η εκάστοτε κυβέρνηση, που αντιμετωπίζει προβλήματα, ελπίζει ότι με τέτοιου είδους αλλαγές θα αναστραφεί το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί. Στην πραγματικότητα, οι κυβερνήσεις που προκύπτουν ύστερα από τέτοιους ανασχηματισμούς είναι εκλογικές κυβερνήσεις. Πιστεύω ότι οδηγούμαστε με γρήγορους ρυθμούς προς τις εκλογές, διότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί την καθημερινότητα που έχει διαμορφωθεί ύστερα από τα τραγικά γεγονότα στην Ανατολική Αττική».

Για το πρόγραμμα του ΚΙΝΑΛ για την μεταρρύθμιση του κράτους, είπε ότι «τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός τα έχουμε ήδη οριοθετήσει, αξιολογήσει και αναπτύξει. Η Φώφη Γεννηματά τα έχει κωδικοποιήσει σε 10 σημεία. Ένα από αυτά είναι η αλλαγή του κράτους. Πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε τι θα γίνει με τη Δημόσια Διοίκηση, την Υγεία, την Παιδεία. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση, διότι δεν μπορέσαμε όλοι μαζί να συνεννοηθούμε για φτιάξουμε ένα κράτος όπου οι νόμοι να ισχύουν».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.