search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:47
MENU CLOSE

«Καμίνι» η Τούμπα με Σπαρτάκ!

06.08.2018 16:09
Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε το ντέρμπι της Τούμπας – Οι 11άδες ΠΑΟΚ και ΠΑΟ - Media

 

Δεν θα πέφτει… καρφίτσα το βράδυ της Τετάρτης στη Τούμπα!

Μέσα σε λίγες ώρες, ο δικέφαλος του βορρά ανακοίνωσε πως τα μεμονωμένα εισιτήρια (περίπου 11.000) για την προσεχή αναμέτρηση με τη Σπαρτάκ Μόσχας εξαντλήθηκαν!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έχει δεσμεύσει περίπου 500 θέσεις για τυχόν αγορές διαρκείας μέχρι και αύριο το απόγευμα, αφού υπενθυμίζεται πως επικρατεί… τρέλα και σε αυτό το κομμάτι, καθώς έχουν φύγει περισσότερες από 16.000 κάρτες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την εξάντληση των μεμονωμένων εισιτηρίων που τέθηκαν στην διάθεση του κοινού για τον αγώνα εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, έχουν δεσμευθεί ορισμένες θέσεις σε όλες τις θύρες- εκτός της θύρας 7- μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου και ώρα 19:00, οι οποίες σε περίπτωση μη εξαντλήσεως θα διατεθούν μέσω ίντερνετ από αύριο στις 19:30.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:47