search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:53
MENU CLOSE

Μαξίμου: Διαψεύστηκαν όσοι επιχείρησαν να υπονομεύσουν αυτόν τον δύσκολο αγώνα

06.08.2018 16:50
Κυβέρνηση: Παράνομη και αντιδημοκρατική η γαλάζια επιχείρηση τρομοκράτησης βουλευτών - Media

 

«Έχουμε πλέον πολλή δουλειά μπροστά μας αλλά και επιτέλους μία νέα προοπτική για την κοινωνική πλειοψηφία» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου της Γραμματείας του πρωθυπουργού, με αφορμή την εκταμίευση της τελευταίας δόσης του πργράμματος.

«Η εκταμίευση της τελευταίας δόσης του προγράμματος σηματοδοτεί και την τελευταία πράξη του δράματος των μνημονίων. Ή Ελλάδα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της ξανά και διαψεύστηκαν όσοι όλα αυτά τα χρόνια επιχείρησαν να υπονομεύσουν αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Τώρα μπορεί να ανοίξει μία νέα σελίδα προόδου, δικαιοσύνης και ανάπτυξης. Έχουμε πλέον πολλή δουλειά μπροστά μας αλλά και επιτέλους μία νέα προοπτική για την κοινωνική πλειοψηφία» αναφέρει η ανακοίνωση.

Μοσκοβισί: Η Ελλάδα τώρα έχει ένα ισχυρό μαξιλάρι

Την τελική εκταμίευση ύψους 15 δισ. ευρώ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, χαιρέτισε μέσω Twitter ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί. Ο Γάλλος επίτροπος χαρακτήρισε την εκταμίευση «τελευταίο σημαντικό βήμα προς την ολοκλήρωση του προγράμματος του ESM στις 20 Αυγούστου και το νέο κεφάλαιο που πρόκειται να ανοίξει», σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα τώρα έχει ένα ισχυρό μαξιλάρι για να εξομαλύνει την επιστροφή της στη χρηματοδότηση από τις αγορές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:53