search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:58
MENU CLOSE

«Κλείδωσε» το ραντεβού Βασιλειάδη με τους «7»

06.08.2018 20:17
Νόμος του κράτους η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών - Media

 

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το φλέγον ζήτημα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 7 ομάδων που δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα με κάποιο πάροχο. Aν δεν βρεθεί λύση, η έναρξη της Super League και η υπογραφή της προκήρυξης θα καταλήξει σε φιάσκο.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, την Τρίτη (7/8) το πρωί (11:30) θα πραγματοποιηθεί ακόμα μία συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τους εκπροσώπους των 7 ομάδων (Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλωνας, Λαμία) και με το προεδρείο της Λίγκας, ώστε να αναλυθούν τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο τραπέζι και ποια είναι η λύση που μπορεί να προκύψει στα ανοιχτά ζητήματα.

Το θετικό είναι ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές θέλουν να βρουν τη «χρυσή» τομή, αφού έχει γίνει αντιληπτό ότι αυτή η κατάσταση δεν συμφέρει κανέναν, αντιθέτως τους εκθέτει και αναμένεται να μπουν όλα στη σωστή βάση για να πέσουν άμεσα οι υπογραφές, ώστε να μεταδίδει τους αγώνες η ΕΡΤ. Το συμβόλαιο – εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά – θα είναι διετούς διάρκειας.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:54