search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:34
MENU CLOSE

Σαμάνος κρατούσε σαν σκλάβα του σεξ επί 15 χρόνια, 12χρονο κοριτσάκι: «Μέσα μου είναι το πνεύμα του φίλου σου» της έλεγε

07.08.2018 11:34
Σαμάνος κρατούσε σαν σκλάβα του σεξ επί 15 χρόνια, 12χρονο κοριτσάκι: «Μέσα μου είναι το πνεύμα του φίλου σου» της έλεγε  - Media

 

Ο Τζει Γκι δήλωσε στην αστυνομία που τον συνέλαβε για απαγωγή και κακοποίηση ανήλικου, ότι είναι σαμάνος. Σήμερα είναι 83 ετών και απήγαγε ένα κοριτσάκι 12 ετών το οποίο κρατούσε σαν σκλάβα του σεξ σε μια σπηλιά στη ζούγκλα, πριν από 15 χρόνια. Κατάφερε να την πείσει για να ικανοποιεί τις ορέξεις τους ότι το σώμα του το έχει καταλάβει το πνεύμα του φίλου του κοριτσιού, ο Αμρίν. Η γυναίκα πλέον, δήλωσε στην αστυνομία ότι πίστευε πως έβγαινε ραντεβού με τον φίλο της τον Αμριν και ικανοποιούσε κάθε του επιθυμία.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Μπαχουάν στην Ινδονησία. Ο Αμρίν δεν υπήρχε φυσικά. Ήταν απλά μια φωτογραφία που έδειχνε συνέχεια ο σαμάνος στο κοριτσάκι όταν ήταν 12 χρονών και της έλεγε «αυτός είναι ο φίλος σου και πρέπει να κάνεις ότι σου λέει».

Την ημέρα, σύμφωνα με την αστυνομία, βαστούσε το κοριτσάκι φυλακισμένο σε μια σπηλιά στη ζούγκλα, για να μην το βλέπει ο κόσμος και τα βράδια την μετέφερε στην καλύβα του όπου ικανοποιούσε το αρρωστημένο του πάθος.

Η 27χρονη κοπέλα βρέθηκε εξαιτίας της αδερφής της που δεν τα είχε παρατήσει 15 χρόνια πριν μετά την απαγωγή της. Τυχαία ένα βράδυ είδε μια γυναίκα να μπαίνει με χίλιες δυο προφυλάξεις στην καλύβα του σαμάνου και τότε άρχισε να την παρακολουθεί, μέχρι που ενημέρωσε την αστυνομία και ξετυλίχτηκε το κουβάρι των αποκαλύψεων.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν επισείουν ποινές φυλάκισης άνω των 15 χρόνων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:34