search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:19
MENU CLOSE

Εκκενώθηκε εν μέρει το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

07.08.2018 11:57
Εκκενώθηκε εν μέρει το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Media

 

Τμήματα του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης εκκενώθηκαν και η επιβίβαση διακόπηκε σε ορισμένες περιοχές του αφού ένα πρόσωπο πέρασε τη ζώνη ασφαλείας και εισήλθε στις ζώνες επιβίβασης, ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή αστυνομία.

«Τουλάχιστον ένα πρόσωπο εισήλθε στη ζώνη ασφαλείας χωρίς να έχει τη σχετική άδεια», δήλωσε στο Ρόιτερ εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa, ο κύριος κόμβος της οποίας βρίσκεται στη Φρανκφούρτη, ανέφερε μέσω του Twitter πως η επιβίβαση διακόπηκε στα επίπεδα Α και Ζ του Τέρμιναλ 1 του αεροδρομίου.

Η εταιρεία πρόσθεσε πως δεν είναι ακόμη σε θέση να πει πόσες πτήσεις μπορεί να καθυστερήσουν ή να ματαιωθούν λόγω της εκκένωσης.

Στις 28 Ιουλίου περίπου 300 πτήσεις ματαιώθηκαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου, το δεύτερο μεγαλύτερο της Γερμανίας έπειτα από εκείνο της Φραγκφούρτης, επηρεάζοντας περισσότερους από 30.000 επιβάτες, έπειτα από παρόμοιο περιστατικό κατά το οποίο ένα πρόσωπο πέρασε από την περιοχή των ελέγχων ασφαλείας χωρίς να ελεγχθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:18