search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:14
MENU CLOSE

Φρίκη: Αστυνομικός βίαζε βρέφος και το τραβούσε σε βίντεο

07.08.2018 15:40
Φρίκη: Αστυνομικός βίαζε βρέφος και το τραβούσε σε βίντεο - Media

 

Σε φυλάκιση 16 ετών καταδικάστηκε ένας αστυνομικός που αποκαλύφθηκε ότι βίασε ένα βρέφος και βιντεοσκοπούσε τις φρικαλέες πράξεις του, στη Βρετανία.

Ο 48χρονος πρώην αστυνομικός Ντιν Ρόμπερτς έστελνε το βίντεο σε άλλους παιδόφιλους, μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου.

Μετά τη σύλληψη ενός άλλου παιδόφιλου, στου οποίου το κινητό βρέθηκε το βίντεο της παιδικής κακοποίησης, ακολούθησε η σύλληψη του Ρόμπερτς.

Ο 48χρονος ομολόγησε τον βιασμό, τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, καθώς και την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του Ρόμπερτς δήλωσε στο δικαστήριο: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή που κατέρρευσε όλος ο κόσμος μου. Ήταν σαν να με χτύπησε λεωφορείο. Πάντα θα πρέπει να ζούμε με τις συνέπειες».

Παράλληλα, καταδικάστηκε και ένας ανώτατος δικαστικός της ουαλικής κυβέρνησης για σεξουαλική κακοποίηση μικρών κοριτσιών, καθώς κοινοποιούσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο.

Ο άνδρας κακοποίησε δύο κορίτσια, την ώρα που κοιμούνταν και βιντεοσκόπησε τις ακόλαστες πράξεις του για να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Στην ακροαματική διαδικασία, αναφέρθηκε ότι φωτογράφιζε παιδιά που άλλαζαν ρούχα σε πισίνες ή στην παραλία και σήκωνε τις φούστες κοριτσιών, την ώρα που πήγαιναν σχολείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:13