17/09/2019 23:25:28

Πυροσβέστες κατά Τέλογλου: Με πόσους νεκρούς θα ήσασταν ικανοποιημένος;

Πυροσβέστες κατά Τέλογλου: Με πόσους νεκρούς θα ήσασταν ικανοποιημένος; - Media

 

 

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Τάσου Τέλογλου για την πυροσβεστική και τον ρόλο της στην μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο δημοσιογράφος είχε υποστηρίξει ότι εφόσον δεν υπήρχαν απώλειες πυροσβεστών και πυροσβεστικών οχημάτων, αποδεικνύεται ότι η Πυροσβεστική δεν ήταν στη φωτιά.

Απαντώντας η ένωση πυροσβεστών, σημείωσε ότι «και εμείς δεν μπορούμε να δούμε τον ¨εγκέφαλο¨ κάποιων δημοσιογράφων αλλά δεν λέμε ότι δεν έχουν μυαλό».

 

Αναλυτικά η απάντηση της ΠΟΕΥΠΣ:

''Ακούγοντας τις δηλώσεις του Κυρίου Τέλογλου θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι ο φόρος αίματος των Πυροσβεστών στο καθήκον είναι μεγάλος, όπως φαίνεται και από τη λίστα που παρατίθεται https://www.fireservice.gr/el_GR/pesontes-sto-kathekon1.

Εκτός αν και πάλι ο κύριος Τέλογλου δεν δέχεται ότι και αυτοί οι πυροσβέστες ήταν παρόντες στις φωτιές, και εμείς δεν μπορούμε να δούμε τον «εγκέφαλο» κάποιων δημοσιογράφων αλλά δεν λέμε ότι δεν έχουν μυαλό, εκτός κι αν ο κύριος αυτός πλειοδοτεί να πείσει το «αφεντικό» του για την αποτελεσματικότητα του και την αξιοσύνη του στη «εργασία» που τον έταξε.''

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.