search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:52
MENU CLOSE

Εσπευσμένα στο χειρουργείο o Μάθιου Πέρι – Έπαθε διάτρηση στομάχου (Photos)

08.08.2018 13:13
Η Κέιτι Πέρι τολμά και δείχνει το σώμα της 5 ημέρες μετά την γέννα (Photo) - Media

 

Σε άλλο ένα θύμα των υπερβολών που συνοδεύουν το σταρ σίστεμ τείνει να μετατραπεί ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος εδώ και χρόνια δίνει μάχη με τις εξαρτήσεις και στην παρούσα φάση μοιάζει να τη χάνει.

Ο λόγος για τον Μάθιου Πέρι, που έγινε διάσημος από τα «Φιλαράκια» και ο οποίος εισήχθη την Τρίτη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς έπαθε διάτρηση στομάχου.

Ο 48χρονος ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για την εξάρτησή του από το αλκοόλ και ναρκωτικά, λέγοντας μάλιστα ότι δεν θυμάται τίποτα από τα γυρίσματα ενός κύκλου της σειράς.

Το 1997 ολοκλήρωσε ένα πρόγραμμα 28 ημερών για την εξάρτησή του από το Vicodin, ενώ το 2001 είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για χρήση Vicodin, μεθαδόνης, αμφεταμίνης και αλκοόλ.
 
Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι τα τελευταία χρόνια είχε πετύχει να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, ωστόσο φαίνεται ότι ξανακύλισε και αυτό παρά τρίχα να του κοστίσει τη ζωή…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:52