search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:49
MENU CLOSE

Σάσα Μπάστα: Έχω αρνηθεί να παίξω σε αισθησιακή ταινία για υπερβολικά μεγάλο ποσό (Video)

08.08.2018 15:34
Σάσα Μπάστα: Έχω αρνηθεί να παίξω σε αισθησιακή ταινία για υπερβολικά μεγάλο ποσό (Video) - Media

 

Αποκαλυπτική για τις προτάσεις που έχει δεχτεί στο παρελθόν ήταν η Σάσα Μπάστα. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» και την Άννα Ζηρδέλη η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως στο παρελθόν της είχε γίνει άκρως δελεαστική οικονομικά πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακή ταινία, προφανώς ελληνικής παραγωγής.

Η ίδια ήταν ξεκάθαρη πως δε θα το έκανε ποτέ και στην ίδια συνέντευξη εξήγησε πως και μόνο στην είδηση της πρότασης η μαμά της έφτασε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

«Μου έχουν κάνει πρόταση να συμμετάσχω σε αισθησιακή ταινία. Έκλαιγα με αναφιλητά για πάρα πολύ καιρό για το λόγο ότι με πήραν τηλέφωνο και το σκεφτήκανε μόνο. Το καταλαβαίνω, αλλά σαν Σάσα πειράχτηκα… Όχι θίχτηκα, ότι έχω οικογένεια. Ότι ποτέ δεν θα το έκανα αυτό σε κανέναν από τους δικούς μου ανθρώπους. Με πείραξε πιο πολύ ότι πείραξε και τη μητέρα μου πολύ. Δηλαδή, η μαμά μου πήγε στο νοσοκομείο από τη στεναχώρια της. Το ποσό ήταν υπερβολικά μεγάλο», ήταν τα χαρακτηριστικά της τραγουδίστριας.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:49