search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:57
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Ρόδο – 7χρονο κοριτσάκι πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου

08.08.2018 16:47
Έριξαν σε πισίνα 250 φορές παραπάνω χλώριο με τραγικές συνέπειες από δηλητηρίαση - Media

 

Τραγικό θάνατο βρήκε επτάχρονο κοριτσάκι που βρισκόταν για διακοπές στη Ρόδο με την οικογένεια του, το οποίο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα ξενοδοχείου.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι σε πισίνα μεγάλου ξενοδοχείου στη Νότια Ρόδο όπου το παιδί ενώ έπαιζε, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

‘Αμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε το επτάχρονο παιδί στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.

Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον ναυαγοσώστη του ξενοδοχείου και τον προσήγαγε στην υπηρεσία.

Σε βάρος του συλληφθέντα έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ πλήρη ενημέρωση για την υπόθεση είχε και η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:57