search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:53
MENU CLOSE

Θρίλερ με τη δολοφονία και την αυτοκτονία στην Ξάνθη – Οι δύο άνδρες που πέθαναν ήταν φίλοι

09.08.2018 05:45
Ξάνθη: Σκότωσε τον κουμπάρο του και μετά αυτοκτόνησε - Ξετυλίγεται το μυστήριο  - Media

 

Συγκλονισμένη είναι η πόλη της Ξάνθης από την δολοφονία ενός ασφαλιστή στο γραφείο του στην οδό Τσιμισκή και παράλληλα μία αυτοκτονία στις 10.30 το βράδυ ενός επιχειρηματία της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της xanthinews.gr ο ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος χτες το μεσημέρι στο γραφείο του, είχε πολύ καλές στενές φιλικές σχέσεις και ήταν και κουμπάροι με τον έτερο επαγγελματία οπτικών, ο οποίος αυτοκτόνησε στο σπίτι του. Αυτό είναι και το στοιχείο το οποίο επεξεργάζεται η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης για να λύσει το μυστήριο των δύο θανάτων.

Αυτό είναι και το στοιχείο το οποίο επεξεργάζεται η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης για να λύσει το μυστήριο των δύο θανάτων. Οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν από κοινού τις δύο υποθέσεις, αφενός για να εξακριβώσουν τα κίνητρα της δολοφονίας του ασφαλιστή και αφετέρου της αυτοκτονίας του επιχειρηματία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:53